Eén team

Eén team
School maken, dat doe je samen. Bij viio kan je rekenen op een uitgebreid en geëngageerd team van vakleerkrachten en leerlingenbegeleiders. Daarnaast is er natuurlijk ook je klassenleraar bij wie je altijd terechtkan. En dan is er, niet te vergeten, ons ondersteunend personeel dat altijd voor je klaar staat en dat mee de organisatie van onze school in goede banen leidt.           

Vakleerkracht
Kennis doorgeven. Dat is de passie van onze vakleerkrachten.
Onze leerkrachten geven interactief les. Op die manier kan jij participeren en op een actieve manier kennis opdoen en vaardigheden ontwikkelen. 

Klassenleraar
Een persoon bij wie je altijd terechtkan. Die zowel je resultaten als je welbevinden ernstig neemt. En iemand die bereid is om tijd te maken voor een echt gesprek. Welkom bij je klassenleraar.
De leerkracht die zich engageert om van je klas een fijne groep mensen te maken die elkaar vooruithelpt. 

Leerlingenbegeleider
Soms zit het wat tegen. Loop je ergens op vast. Of weet je niet precies hoe het nu verder moet. Geen nood: bij onze leerlingenbegeleiders kan je in alle vertrouwen zeggen wat er op je hart ligt.
Zij helpen je graag verder om je studies of je leven weer op de rails te krijgen. Ze vertrekken daarbij altijd van wie jij bent en waar jij nood aan hebt. 

Ondersteunend personeelslid
Achter de schermen van een school staat een deskundig team van secretariaatsmedewerkers, informatici en coördinatoren dagelijks in voor de vlotte schoolorganisatie.
Van lessenrooster tot drukwerk, van IT-netwerk tot boekhouding, van veiligheid tot infrastructuur, van rapport tot diploma... Een school is zoveel meer..