Erasmus+


Ontdek de wereld met viio’s uniek Erasmus+ programma!

Wij geven onze leerlingen van het 7de jaar de kans om hun horizon te verbreden. Zij kunnen vier weken stagelopen binnen de Europese Unie! Dankzij onze jarenlange ervaring en de steun van Europese budgetten hebben al meer dan 500 enthousiaste viio-leerlingen gratis deelgenomen aan dit buitengewone project.

Wat maakt ons Erasmus+ programma zo speciaal?
Niet alleen krijgen de leerlingen de kans om de specifieke vaardigheden van hun beroep in een ander land te ontwikkelen, maar ze worden ook ondergedompeld in een nieuwe cultuur en taal. Van Denemarken tot Spanje, van Malta tot Slovenië, de leerlingen wonen en werken zelfstandig terwijl een ervaren leerkracht altijd paraat staat om hen te begeleiden indien nodig.

Het schooljaar 2023-2024 belooft weer een onvergetelijke ervaring te worden, met maar liefst 25 leerlingen die de kans krijgen om te schitteren in het buitenland.

En weet je wat het nog mooier maakt? Niet alleen sturen wij leerlingen naar het buitenland, maar we verwelkomen ook jaarlijks leerlingen uit Denemarken, Slovenië en Spanje in Tongeren en omgeving. Op deze manier versterken wij de banden met onze partnerscholen over de grenzen heen.

Kijk snel naar de foto’s hieronder. Dit zijn herinneringen die een leven lang meegaan!

 
Denemarken
7IHB
Frankrijk
7WBE
Malta
7CW
Slovenië
7IE
Spanje
7CW + 7IE
Denemarken
7KZ + 7TBZ
Slovenië
7TBZ
 

viio goes Europe